Vakantiehuisje Zoutelande

De indeling en inrichting van het vakantiehuisje

vakantiehuisje Zoutelande woonkamer

Het vakantiehuisje Zoutelande is compleet ingericht voor 4 personen.

In de woonkamer treft u ondermeer aan een bankstel, eethoek, kleuren TV met kabelaansluiting en draadloos internet (Wifi). Voor kleintjes is er een kinderstoel aanwezig. De kamer wordt verwarmd met een gezellige gevelkachel.

De aangrenzende keuken is voorzien van o.a. een koelkast/vriezer, magnetron, Senseo koffiezetapparaat en waterkoker. Verder uiteraard bestek, serviesgoed, pannen en de meest voorkomende keukenspullen zijn aanwezig. Er staat ook een ouderwetse centrifuge en een droogrek voor kleine wasjes.

 

vakantiehuisje Zoutelande keuken

Op de eerste verdieping bevindt zich een slaapkamer met een tweepersoons bed, voorzien van kussens, een tweepersoons dekbed en er is voldoende kastruimte. Een campingbedje is aanwezig en kan makkelijk op de kamer erbij geplaatst worden.

Op de begane grond is een slaapkamer met een stapelbed, voorzien van kussens, eenpersoons dekbedden en een ruime kast. Verwarming met een gevelkachel. De badkamer met douche, wastafel en het toilet is eveneens op de begane grond.

 

 

vakantiehuisje Zoutelande tuin

Het vakantiehuisje heeft een erg ruime beschutte terrastuin van 10 x 4 meter, met uitzicht op de molen van Zoutelande. In de tuin is een (tuin)tafel met 4 (tuin)stoelen en 2 ligstoelen met kussens aanwezig.

Er is een afsluitbare schuur voor het plaatsen van bijvoorbeeld fietsen, strand- en/of visspullen. Voor het huisje zijn voldoende parkeerplaatsen.

Wat u u zelf mee dient te nemen is het bedlinnen, hand- en theedoeken, en alles wat u zoal verbruikt zoals toiletpapier, wasmiddelen, etc. Huisdieren zijn niet toegestaan en het vakantiehuisje is rookvrij.